Diákoknak


Szia! Engedd meg, hogy bemutatkozzunk, és egy pár információval ellássunk. A Worklandplus Iskolaszövetkezet 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy a diákok számára szervezett keretek között munkalehetőséget biztosítson.
Célunk: kereseti lehetőséget biztosítani nektek a tanulás mellett, akár hétköznap, akár hétvégén, illetve az iskolai szünidő alatt. Így juttatunk jövedelemhez titeket, melyet ki-ki a saját belátása szerint arra költ, ami számára fontos (szórakozás, tanulás, utazás, hobby, vásárlás). Továbbá tapasztalatszerzés mind elméleti, mind gyakorlati téren. Ne feledd: a pályakezdők elhelyezkedése a legnehezebb dolog, mivel nincs gyakorlatuk. Előnyben lehetsz, mert lesznek referenciáid, és nem fogsz kezdőnek számítani.

Hasznos információk:

Ha szeretnél dolgozni, ezt szövetkezeti tagként megteheted. Ennek módja, hogy kitöltesz egy belépési nyilatkozatot (kérd a recepción). Az első fizetésedből 1000 Ft levonásra kerül részjegy formájában, amit kilépéskor visszafizetünk. Amit ledolgoztál egy hónapban, azt a következő hónap 8 és 16-a között utaljuk a számládra. A kilépést személyesen intézheted el, ekkor tudjuk az ezresedet elutalni! Ha a pénzed valamilyen oknál fogva nem érkezett meg, hívjál minket telefonon, segítünk.
A munkának mindig van egy témavezetője, itt az irodában, a munkával kapcsolatban minden tájékoztatást, tudnivalót (cím, időbeosztás, órabér és, hogy kit kell keresni) tőle fogod megkapni. Őt keresd telefonon vagy személyesen, ha valami nincs rendben, vagy nem tudsz kimenni a megbeszélt időpontra. Kérünk téged, ha elvállaltál egy munkát, azt legjobb tudásod szerint végezd el. Amennyiben menetközben rájössz, hogy ez a munka nem neked való, nem gond, hívd fel a témavezetőt és egyeztess vele. Keresünk másik munkát Neked! De ha úgy hagysz ott egy munkát, hogy nem szóltál senkinek, akkor kizárunk a szövetkezetből és a béredből is levonunk. Hiszen ezzel minket is kellemetlen helyzetbe hozol, a munkahelyedet is, és elveszed a lehetőséget mások elől, akik esetleg szívesen dolgoznának!

Jó munkát kívánunk! a Worklandplus Iskolaszövetkezet dolgozói